Precisionsverktyg för tillverkning av
Spik & Trådprodukter

Hamex har mer än 50 års erfarenhet att förse världen med precisionsverktyg för professionella tillverkare av Spik, Fjädrar och andra trådbaserade produkter. Vi tillverkar verktyg som greppar, klipper, formar, styr och matar metalltråden. Våra verktyg tillverkas enl. standardspecifikationer eller enl. kundens egna specifikationer. Vi tillverkar verktyg för alla maskintyper och maskinfabrikat.

Vi är experter på tillverkning av

Klämbackar

Vi tillverkar klämbackar för alla typer av spikar och popnitar, helt anpassade efter kundens tillverkningsprocesser, behov och specifikationer. Vår produktion är effektivt optimerad och snabbt omställningsbar för korta leveranstider. Med vår nya sänkgnist tillverkar vi de mest komplicerade trådprofilerna effektivt och kvalitetssäkrat. 

Klippknivar

Hamex tillverkar klippknivar och klippknivsinsatser för alla specifikationer. Vi lagerför mycket av standard klippknivshållare och klippknivsinsatser för korta leveranstider.

Stämplar

Hamex stämplar i hårdmetall slår huvudet på spiken, så att säga. Våra stämplar tillverkas för samtliga typer av spikmaskiner och enl. kundens egna specifikationer.

Nedladdningar

Mer Verktyg för Spikproduktion

Hamex verktygserbjudande för professionella spiktillverkare är både brett och djupt.
Vi har andra och specialverktyg för alla typer av spikmaskiner.

Vi har ett utökat verktygssortiment för speciellt typ N80, N90 och Nail Master spikmaskiner.

Verktyg för tillverkning av Fjäder och Tråd Produkter

Hamex tillverkar verktyg som matar, greppar, styr, formar och klipper fjädertråden för alla typer av fjädrar och maskiner. Vi är experter på krävande specialverktyg till korta leveranstider.
Finns det inga ritningar, inga problem, vi tar fram produktionsritningar från era prover eller skisser. Det går lika bra att skicka oss utslitna eller trasiga prover.
Vi tillverkar i hårdmetall eller enl. kundens materialspecifikationer.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Tveka inte att sätta oss på prov. Börja med att höra av dig till mig.

Bengt Carlback

Bengt Carlback - Hamex Precision Tools
Sök