Verkstadsarbetare

Nu söker vi efter en duktig verkstadsarbetare med stort ansvarstagande och engagemang till vår produktion i Linköping på Tornby. Hamex Precision Tools är ett svenskt etablerat företag som varit specialister på kundanpassade precisionsverktyg i 60 år och idag finns våra kunder över hela världen.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta på olika avdelningar hos oss, där du med noggrannhet kan ta dig an de uppgifter som gäller för respektive jobb och avdelning. För att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. – Rigga maskinen -Övervaka maskinen – Kontrollmäta, i dom flesta fall rör det sig om fåstycksproduktion.

Formell kompetens:
Du har gymnasial verkstadsutbildning eller liknande du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Personliga egenskaper:
Du har erfarenhet av att arbeta inom verkstadsindustri och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas hos oss, så arbetet passar dig som är nyfiken på nya utmaningar. Vi ser gärna att du är noggrann, tålmodig och flexibel då tjänsten innebär att du kommer att rotera mellan olika uppgifter, och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort:
Heltid, Dagtid, Linköping

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt överenskommelse

Lönetyp: 
Fast månadslön

Information:
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.Kontakta Magnus Hermansson via mail magnus.hermansson@hamex.se om du är intresserad. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!