Rundslipare

Nu söker vi efter en duktig rundslipare med stort ansvarstagande och engagemang till vår produktion i Linköping på Tornby. Hamex är ett svenskt etablerat företag med precisionsverktyg i olika former och material, med hela världen som marknad.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta i manuella rundslipar där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. – Rigga maskinen – Övervaka maskinen – Kontrollmäta, i dom flesta fall rör det sig om fåstycksproduktion.

Formell kompetens:
Du har gymnasial verkstadsutbildning eller liknande, du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Personliga egenskaper:
Du har erfarenhet av att arbeta inom verkstadsindustri och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas hos oss, så arbetet passar dig som är nyfiken på nya utmaningar. Vi ser gärna att du är noggrann och tålmodig som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort:
Heltid, Dagtid, Linköping

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt överenskommelse

Lönetyp: 
Fast månadslön

Meriterande:
Tidigare erfarenheter från verkstadsindustri.

Information:
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakta Magnus Hermansson via mail magnus.hermansson@hamex.se för att visa ditt intresse.