Dokument för utskrift

Här finns tillgängliga dokument nedladdningsbara i PDF-format.

Verktyg för spiktillverkning

Vår 60-åriga erfarenhet av att tillverka spikverktyg i hårdmetall har lärt oss det mesta om de olika maskinfabrikaten och vi har under åren mött de flesta utmaningar inom precisionstillverkning. Det betyder att vi med stor sannolikhet tillsammans löser också ditt behov, hur komplext det än kan verka. Kontakta oss, så tar vi en förutsättningslös diskussion.

Slipspindelförlängning

Idag är vi leverantör till världsledande producenter och användare av CNC-styrda slipmaskiner och slipskivor för precisionsbearbetning. Maskinerna ställer exceptionellt höga krav på precision i slipspindelförlängare och i decennier har vi på Hamex tillverkat slipspindelförlängare som med råge uppfyller alla tuffa krav. Kontakta oss så berättar vi mer.

Legotillverkning

Kontakta oss om du har behov av att anlita en underleverantör som kan leverera med hög kvalitet.

Verktyg

Hamex tillverkar ett brett sortiment av kundanpassade verktyg, exempelvis precisionsverktyg, mätverktyg, klipp- och stansverktyg. Tillverkningen sker antingen efter din specifikation eller i ett samarbete där vi tillsammans tar fram produktionsritningar. Kontakta oss så berättar vi mer om vår verktygstillverkning.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Tveka inte att sätta oss på prov. Börja med att höra av dig till mig.

Platschef Anders Karlsson

Anders Karlsson - Hamex Precision Tools